Thursday, June 11, 2009

Alkukesän kuulumisia

Bändin kesä on alkanut vilkkaasti - demotellaan ja sovitetaan treeniksellä uusia biisejä, jotta päästäisiin loppukesästä studiolle nauhoittelemaan, ja tarkoitus olisi keikkailla ahkerasti! On tulossa aika tykkiä materiaalia - vaikuttaa ainakin omaan korvaan lupaavalta! :)

Käytiin poikaitten kanssa sunnuntaina Sauna Open Airissa tsekkailemassa meininkiä, ja tänään aamulla Raumalla Mustan Pitsin Yön lehdistötilaisuudessa. Voitettiin Radio Ramonan Treenikämppä-bändiskaba ja päästään lämppäämään Sturm und Drangia Rauman Savilanpuiston päälavalle 24.7. Jeje! Ramona pyörittää haastattelua ja biisejä pitkin kesää, joten olkaa kuulolla!

Seuraavan kerran Laikkarit nähdään Sieravuoren ulkolavalla juhannuksena pariinkiin otteeseen, joten tulkaapa paikalle, niin pistetään hieno show pystyyn! :) Meidän oli tarkoitus keikkailla kesäkuun lopulla myös Porin Liikekulmassa, mutta meistä riippumattomista syistä keikka jouduttiin perumaan. Tullaan kuitenkin varmasti Poriin soittamaan, kun seuraava tilaisuus tulee!

-Tuuli-

1 comment:

  1. Upeaa Laikkarit! Onnittelut tuosta Rauman lämppärivoitosta Mustan pitsin yöhön!

    ReplyDelete