Monday, July 27, 2009

Mustan Pitin Yön jälkitunnelmia

Viime perjantaina oli hauska päivä, kun Laikkarit käväisivät kiskaisemassa setin Rauman Mustan Pitsin yön päälavalla ennen Sturm und Drangin poikia. Ilmassa oli kunnon festareiden
tuntua, kun Esteri pisti parastaan - rankkasade alkoi onneksi kuitenkin hiipua illan mittaan eikä fiilareita laskeneet edes pienet aikatauluongelmat. Taidettiin muuten tehdä jonkin sortin henkilökohtainen ennätys, sillä kasattiin kamat ja soundtsekattiin homma kuosiin puolessa tunnissa, ja setti lähti käyntiin lähes suorilta. Ennen kuin kukaan pääsee väliin mouhoamaan, niin myönnetään, että meikäläinen toimii näissä roudaustilanteissa lähinnä kannustavana ryhmänjohtajana. ;)

Meininki keikalla oli hemmetin hyvä, ja oli makeeta nähdä, miten yleisö vähitellen lipui katosten suojista lavan eteen luuppaamaan. Illassa oli maailmanluokan tunnelmaa - backstagen tarjonta käytettiin röyhkeästi hyväksi ja vedettiin vielä porukalla naamariin paikan tarjoamat häränlehtipihvit (allekirjoittanut tosin otti neitimäisesti kasvispihvin) illan päätteeksi. Oli mukavaa, kun yleisö tuli juttelemaan keikan jälkeen, ja mukaan otetut levytkin myytiin loppuun, joten ei se keikka vissiin ihan pieleen mennyt. :)

Poppoo vierailee viikon päästä paikallisessa yksityisen tahon järjestämässä bänditapahtumassa, mutta jo parin viikon päästä, lauantaina 8. päivä, Laikkarit kasaavat kamansa ja suuntaavat vuoden tauon jälkeen Porin Monttuun, joten sinne kaikki!

-Tuuli

2 comments:

  1. näytään tossa kuvassa (= ja oli muuten hyvä keikka..

    ReplyDelete
  2. Oli ilo huomata, että esiintyjillä itsellään oli hyvä meno ja meininki vetää. Kyllä se fiilis välittyi ujoon härmäläiseen yleisöönkin. Shown osalta siis parhaimpia keikkoja, mitä olen ollut todistamassa. Pakko on mainita vielä erikseen, että synisti oli lavalla ilmiliekeissä. Se kuvastaakin parhaiten bändin nykytilaa. Lisää vaan tällaisia keikkoja. (23/34)

    ReplyDelete