Monday, January 17, 2011

Uudet biisit YleX:llä ja Radio Rockissa!

Perfect World ja Crossfade ovat siis päässeet valtakunnallisille radioaalloille jo muutamaan otteeseen. Isot sille! Jotta kehitys ei katkeaisi, seuraavassa pari linkkiä, joiden kautta voit pienellä vaivalla auttaa joukkuettamme muidenkin kansalaisten tietoisuuteen:

YleX toiveet: http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/ylex-toiveet/toivo-ylex-toiveet-toteuttaa
Tai lähetä toive osoitteeseen ylex.toiveet@yle.fi

Radio Rock uutuudet: http://www.radiorock.fi/node/175310
Radio Rock toiveet: http://www.radiorock.fi/musiikki/toivo-musiikkia

Facebook yhteisössämme arvomme tykkääjien kesken Perfect World EP:tä ja uusia Like Tomorrow t-paitoja. EP arvotaan 50 tykkääjän välein ja kun sataset menevät rikki, arvotaan EP:n lisäksi t-paita. Käykääpä siis tykkäilemässä!

Viime perjantaina oli tiukka päivä, kun tiedossa oli keikat kahdessa eri paikassa. Päivällä karavaanimme esiintyi Euran lukion ja yhteiskoulun väelle ja hieman myöhemmin Säkylässä armeijan uusille alokkaille. Aikataulussa kuitenkin pysyttiin jopa odotettua paremmin ja päivästä jäi hyvät fiilikset, kun ihmiset tulivat antamaan positiivista palautetta ryhmämme live-toiminnasta. Seuraavana päivänä kuitenkin tunsi ainakin selässä ja niskassa, että oli tehty tuplasti hommia normaaliin keikkapäivään verrattuna.Parhaillaan olemme hommaamassa keikkoja ja etsimme sopivia yhteistyötahoja, joiden kanssa voisimme taas viedä toimintaamme seuraavalle tasolle.

Kiitos, näkemiin ja kyllä se kesä sieltä tulee.
-Tuomas

No comments:

Post a Comment