Tuesday, March 8, 2011

Tänään fiilistellään naistenpäivää!

Guten Abend ja vielä pitkästä aikaa! Ajattelin tarttua tuumasta toimeen. Huomasin, että jonkin verran on iho rypistynyt sitten viime blogin! Mutta vielä enemmän on aikaa kulunut siitä, kun haikara kiikutti valkoisen LT-nyytin oven taakse - nimittäin yli seitsemän vuotta. Tuomas ja Asko juhlivat Bar Hovissa. Tuuli juhli Tampereella. Samuli juhli Marilynissä, Fortessa, Monkeyssa, Onnelassa, Klubilla ja Amarillossa, ja Antti juhli kolvin kanssa ICT-talolla. Kukin roiskii tavallaan. Oikeasti emme juhlineet mitenkään - muistaakseni.

Bändimme osallistuu parhaillaan Nummirock skabaan! Kisasta valitaan kahdeksan parasta soittamaan kyseiselle festarille. Ole aktiivinen ja mene kavereidesi kanssa antamaan laumallemme viisi tähteä! Jos kutsu Nummirockiin käy, lisään itsestäni suupieliä niin maan pirusti nostattavan videon Facebook-yhteisömme video -välilehteen. Facebook -yhteisömme hinaa pikkuhiljaa muuten väkilukuaan ylöspäin! Superawesome! Kohta lähtee siis taas palkintoa jakoon! Kiittäen tästä!

Viime torstaina bändimme rullasi Porin Bar Kinoon lämmittämään Teräsbetonin taistelutanteretta kuumaksi. Betonin pojat saundtsekkasivat parhaillaan kun saavuimme paikalle. Paiskasimme kättä ja aloimme purkamaan kamoja - näin teki myös Vuorela, jonka kamat Konttinen-Toivola -iskuryhmä meinasi unohtaa Euraan. Oma tsekkimme huljui läpi ongelmitta, joten siirryimme nauttimaan talon antimista. Pitkän soittamattoman tauon jälkeen soitto kulki ja olimme liekeissä - eikä yleisön vähyyskään lannistanut mieltä. Taisin keikan aikana jopa mennä sanomaan Konttiselle että "v***u tää on helppoo!" Hän alkoi nauramaan. Ihme mies! Nauroin takaisin, koska sointu oli väärä. Hölmö mies! Vuorela keksi keikan jälkeen uuden lajin nimeltä korvatulpan syvyystyöntö. Nimi hämää, mutta korvaan sitä työnnettiin. Hän voitti, ja sairaala hoiti loput. Homman jälkeen kamat kasaan ja himaan pötköttään. Nimittäin osa bändistä sairastui vielä flunssakuumeeseen ja osa on siinä edelleen. Perkeleen Pori!

Seuraavaksi LT-korporaatio liikkuu Kaarinan Old Texas musiikkiklubille lämmittämään jälleen lavamateriaalin Teräsbetonin jätkille! Niin ja sinne ryhmärämää saapuu huhupuheiden mukaan miksaamaan Nightwishin keikkamiksaajanakin tunnettu Aholan Kimmo! Huikeeta! Ota kaverit messiin, sopivat pohjat, taksi alle ja suuntaa Kaarinaan. Siellä et ole niin useasti käynyt. Et varmana ole! Mutta nyt siihen on vielä hemmetin hyvä syy! Nähdään! Ja viikon päästä tästä ryhmämme soittaa Helsingissä Arabian nuorisotalolla Ääni & Vimma -kilpailussa. Nähdään sielläkin!

Niin ja erittäin hyvää naistenpäivää! Ja Motörhead-päivää! Kumpi näistä nyt painaa enemmän?

-Samuli-

No comments:

Post a Comment