Sunday, December 13, 2009

Jyrinää Sinisessä Karhussa

Bändi heitti lauantaina 12.12. settiä Huittisten Sinisessä Karhussa. Puutalossa sijaitsevan baarin remontoidut keikkatilat olivat varsin positiivinen yllätys, kuten myös yleisössä jamitelleet paikalliset jannut ja muidut. Tässä yhteydessä taas plussaa herkullisista pizzoista - kun bändi on kylläinen, niin bändi on onnellinen ja hyvässä keikkavireessä. :P Laulajan takataskusta pilkisti keikan ajan inhalaattori mahdollisia hengenahdistuskohtauksia silmällä pitäen, ja pojat lupasivatkin vetää tavallista pidemmän soolon, jos allekirjoittanut olisi kellahtanut kesken keikan. Possuinfluessa on kuitenkin vihdoin kaikkien osalta kellistetty, kun tolpillaan pysyttiin.

Mukaan otetut levyt loppuivat kesken, mikä kertoo omaa kieltään siitä, kuinka odottamatonta ihmisten kiinnostus oli. Tällaisia keikkoja on hieno tehdä, kun vuorovaikutus yleisön kanssa pelittää, ja meilläkin oli mahdollisuus keikan jälkeen jutella kaikkien kanssa, kun ei tarvinnut heti kiireellä roudata kamoja pois.

Osmantuvan joulukeikkaa odotellessa bändi vetäytyy, mutta ei kuitenkaan hiljenny, railakkaaseen joulunviettoon. Melodista joulua kaikille, joulupäivänä nähdään!

No comments:

Post a Comment