Saturday, October 17, 2009

Alakerran tuomariston studioterveiset

Studioäänitykset jatkuvat. Nauhoitukset ovat alkaneet tänään ehkä siinä joskus klo 9.00-14.30. Mainittakoon, että äänimies on saapunut paikalle särmänä klo 9.10. - pisteet Cranelle. Ryhmämme on tänään kokoontunut bändin omaan tukikohtaan, jonka yläkertaan on räätälöity "studiotilat", ja alakerrassa on tarkkaamo jääkaapin ja kahvinkeittimen kera. Pullaakin on. Kyllä nyt viihtyy!

Nyt klo 19.00 tilanne on se, että viulut ovat narulla ja laulaja on päässyt hyvään vauhtiin. Koskettimien vuoro on alakerran veikkauksen mukaan joskus 23.00-03.00 aikoihin - viiden euron panoksella. Koska suurin osa miehistöstä on jo hoitanut oman osuutensa, on heillä aikaa keskittyä olennaiseen. Esimerkkinä mainittakoon kitarapojan ns. pedaalihelvetti liitettynä koekytkentälevyyn, joka on tuhannen palasina keskellä tarkkaamon pöytää......hyi s**tana!

Kuitenkin Geneleceistä kuuluva jatkuva mölinä vaikuttaa näin sohvalla istuvien korvaan varsin räväkkäältä. Nyt jäämme odottelemaan saadaanko tänään koko paketti kasaan, vai siirtyykö alakerran tuomaristo täysin viihteelle, ennen kuin rec-valo on sammunut viimeisen kerran.

Ja takaisin yläkertaan.

-Komppi & Basso

No comments:

Post a Comment