Tuesday, October 27, 2009

Keikkaa pukkaa

Laikkarit piipahtivat viime perjantaina vetämässä ensimmäisen (loppuunmyydyn ;>) jäähallikeikkansa, kun Rauman Lukko ja Porin Ässät kohtasivat Äijänsuon areenalla. Alussa pieniä epäilyksiä herätti lavan koko, sillä pelkästään rumpalimme massiivinen setti valtasi puolet lavan pinta-alasta. Kaikki kuitenkin mahtuivat lavalle, ja allekirjoittanut loikki välillä lavan ulkopuolellekin ottamaan yleisöä. Olimme iloisesti yllättyneitä siitä, kuinka laaja kirjo ihmisiä meitä pysähtyi katsomaan - levyjäkin myytiin taas mukavasti, kiitos myyjättärille! :) Itse en lavalla kyennyt lopettamaan hymyilemistä, sen verran korkealla oli fiilis! Kitaristi äityi kehumaan hallin tunnelmaa ylisanoin, sillä oikea jenkki-hurmos tuntui vallanneen jääkiekkokatsojat. Illan kruunasi kabinetissa nauttimamme mainiot pöperöt ja hyvä miksaus/monitorointi. Bueno. :)

Kuten on jo mainittu, laulut ja viulu tulevaan julkaisuun ovat niin ikään narulla. Studiopäivä oli hemmetin työläs ja hajottava, mutta palkitseva - aloitimme klo 9 aamulla ja viimeiset laulut kiskaistiin raidalle yhden jälkeen yöllä. Basistinkin päivä oli verrattain raskas (puhumattakaan seuraavasta päivästä) - ensimmäinen tölkki aukesi klo 11 ja viimeinen kumottiin viiden aikaan seuraavana yönä.

Tulipa heiteltyä mahtipontista blogia - kertonee sen, että oikealla alalla ollaan ja keikkaa on kiva tehdä! Näillä näkymin seuraava veto onkin niin ikään Äijänsuon areenalla Wake Up! Rauma -nuortentapahtumassa 20.11. Tervetuloo! :>

-Tuuli


No comments:

Post a Comment