Saturday, October 3, 2009

Runttua studiolla ja livenä

Like Tomorrow'n syksy on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin - studiosessiot alkoivat elokuussa ja narulla on jo rytmiryhmän ja melodiapoikien aikaansaannokset, laulu ja viulu runtataan sisään parin viikon päästä. Rummut äänitettiin Euran yhteiskoulun auditoriossa ja loput idyllisessä maaseutumiljöössä. Kiitetään tässä yhteydessä kaikkia kuuloetäisyydellä asustavia kärsivällisyydestä. :)

Keikkaputki on ollut tajuton. Vierailimme syyskuun puolessa välissä Sastamalan Seukulla SPR:n hyväntekeväisyystapahtumassa. Paikalle saapunut yleisö oli mitä mainioin ja keikalla soitettiin ensimmäistä kertaa tulevalla julkaisulla oleva hitaampi kappale, joka sai hyvän vastaanoton! Takahuoneen leivät ja pullat saavat kiitettävän arvosanan.

Niin ikään käväisimme Harjavallassa, Karman kotikunnilla Night Factoryssa viihdyttämässä paikallisia ja vähän ulkopaikkakuntalaisiakin. Takahuoneen aikaansaamasta pienestä lämpöhalvauksesta huolimatta talkoohengessä järjestetty keikka sujui mallikkaasti. Vierailimme Harjavallassa ensimmäistä kertaa ja toivottavasti päästään uudestaan!

Viikko sitten pistäydyttiin Rauman Lyseon koululla takomassa kahden koulun oman bändin kanssa settiä, ja tunnelma oli pienistä teknisistä ongelmista huolimatta erinomainen. Basistilla oli pieniä koordinointiongelmia ja/tai tuhoisia aikeita, sillä Tuuli meinasi saada viisikielisestä daijuun keikan aikana. Tilanne oli kuitenkin kuulemma täysin hallinnassa. :) Keikan jälkeinen levymyynti ylsi ennätyslukemiin, josta iso kiitos kaikille!

Erilaista keikkaa ollaan siis tehty ja nauhoitukset jatkuvat. Tulkaahan tsiigailemaan meitä Rauman Äijänsuon jäähallille 23.10. Lisäksi poppoo odottelee jo innolla joulupäivän keikkaa Euran Osmantuvassa, jonne kaikki ovat niin ikään enemmän kuin tervetulleita!

LT-crew

No comments:

Post a Comment